16 Şubat 2014 Pazar

İlluminati Oyun Kartları Ve İnceleme

 Yıl 1995 piyasa Steve Jackson isimli bir adam illuminati isimli bir kart oyunu piyasaya sürer. Bu oyunun amacı dünyayı legal ya da illegal yollarla yönetmektir. Buraya kadar herşey gayet normal altı üstü bir oyun illuminatide zaten herkezin ilgisini öyle yada böyle çeken bir fenomen ama gelin görün ki durum biraz daha karmaşık geçelim şimdi inlememize.Çaylarınızı doldurun gelin bak heyecanlı olacak buradan sonrası.






En göz önünde olanlarla başlayalım. ikiz kulelerin vurulması ve pentagon, Kartın başlığı Terörist Saldırı kartın kullanımı kntrolünüz altındaki bir şiddet grubuna +10 güç yada +10 direnç vermek için kullanın. ABD nin 11 eylül olayını Müslüman ülkelere girmek için tezgahladığını heralde bilmeyen kalmamıştır sanıyorum,Kartlarda açık açık ikiz kuleler ve Pentagon tasvir edilmiş gözümüze sokmuşlar neredeyse, Hadi bakalım geçelim diğer kartlara.

ENDONEZYA TSUNAMİ

Endonezya’da 2010 yılında 7.7 depreme bağlı olarak dev bir tsunami oluştu. Şehir sular altında kaldı yüzlerce insan hayatını kaybetti. Kartın üzerinde: Felaket. Bu kart bir kıyı bölgesini hemen yok etmek için kullanılır yazmakta. Bu Amerikalı yavrucakların Temelini 1930 da Nicola Tesla nın attığı ,HAARP denen iklimleri ve doğa olaylarını kontrol edebilen bir makineleri olduğunu biliyoruz zaten adamlarda saklamıyor,bu zerzevatın ne olduğunuda başka bir yazımda anlatırım yada siz beklemeyin beni,google bir sorun.  



JAPONYA DEPREMİ


 HAARP silahının başka bir marifetine bakalım şimdi. Japonya 2011 senesinde büyük bir deprem felaketi yaşadı. Ekonomisi büyük zarar gördü. Japonya’nın teknoloji konusunda Amerika’nın en büyük rakibi olduğunu düşünürsek, bu depremin Amerika tarafından oluşturulmasına şaşmamak lazım. Ayrıca deprem felaketinden sonra bir de nükleer kaza yaşanacaktı . Kartın üzerinde: Birleşik felaket, bu kartı aynı yerde peşpeşe iki felaket oluşturmak için kullanabilirsiniz yazmakta. Çizimdeki insanların çekik gözlü olduklarına dikkat edin. Ayrıca yıkılan saat kulesi de tokyo wako saat kulesidir. Saat kulesinde saat 11 ve 3′ü gösteriyor. Depremin olduğu tarih 11/03/2011


BARACK OBAMA NIN BAŞKAN OLMASI

Bu kartta da ABD başkanı Barack Obama’yı çok net bir şekilde görüyoruz,bütün ABD başkanları skull&bones tarikatında yetişmekte,ayrıca birbirleri ile mutlaka akrabalıkları bulunmakta yani 10-15 yıl sonra kimin başkan olacağı önceden belli.



EKONOMİK KRİZ

 2010 yılında dünyayı sarsan krizi bizzat Amerika çıkartmıştır. Kendisi de biraz zarar görse de Rusya ve Çin gibi dünya çapındaki güçlü rakiplerine çok ciddi hasarlar vermiştir ( Amerika’nın politikası genelde bu. Düşmanlarını alt etmek için biraz zarara katlanıyorlar) . Kartlarda bu olayı “Market Manipulation (Pazar Manipülasyonu)” ve “Currency Speculation (Para Birimi Spekülasyonu)” şeklinde görmekteyiz.




ORTADOĞU İSYANLARI

Ortadoğu’yu kasıp kavuran isyan ateşinin dış güçler tarafından kontrol edildiğini artık herkes görebiliyordur. Aşağıdaki kartlarda da bunu görmekteyiz, bir dikdatörün büyük resmi var, sokaklar yanmakta, evler klasik ilkel arap evi. Kartta yazan da şu: Bu kartı bir ülkeyi kontrol altında tutmak ya da işgal etmek için kullanın. İkinci kartta da askerin isyancılara saldırışını görüyoruz.  LİBYA MISIR SURİYE ve diğer arap ülkelerinde olanlara bir bakın.

 


 Buraya kadar yazdıklarım gerçekleşmiş olan kartlar şimdi gelecekte olabilecek olaylara yine kartlardan bir bakalım.(Böyle yazınca tarot bakarmış gibi geldi lan neyse hadi devam daha ekşınları geliyor şimdi çayınızı tazeleyinde öyle gelin)

GELECEKTE NELER OLABİLİR


Sahte Uzaylı İstilası ve Empire State Binasının Çöküşü

  Amerika’nın dünyayı tamamen kontrol altına alması için atacağı son adımın kendi tasarladığı ufolarla sahte uzaylı istilası gerçekleştirmek olduğunu biliyoruz bilmiyosakta öğrenelim . Bu kartların ilkinde uzaylılar tarafından kaçırma vakası görüyoruz. İkincisinde de “Foreign Aid (Yabancı Bağış)” isimli bir kart var. Bu da uzayda bulunacak bir kaynak olabilir. Esas önemli olan 3. kart. Ufolar açık bir şekilde empire state binasına saldırmakta. 95 yılında bu kartları alıp inceleyen biri nasıl 11 eylül 2001 sabahı şoktan şoka girdiyse bizde bir sabah Empire state binasının gümbürdediğini görüp hass... şeklinde şoklara gark olacağımız kesin gibi.





Julian Assange’ın Öldürülmesi

Julian Assange Wikileaks’in kurucusudur. Amerika’nın ve diğer devletlerin gizli bilgilerini açığa çıkararak Amerika’ya verdiği zararları herkes biliyor. Assange şuan “prezervatifsiz seks” suçuyla ev hapsinde tutulmakta (çok kötü bokyoluna gitti) . Ancak hala işleri kontrol edebilmekte. Yani temizlenmesi gerekiyor. İleriki zamanlarda Assange’ın öldürüldüğü haberini duyabiliriz. “İkinci Kurşun” isimli karttaki adam kesinlik Assange’a inanılmaz benzemekte, Obama gibi





                                                              Cyborg Askerler

Cyborg askerlerden kasıt merhamet duygusu olmayan, güçlü, ölüm makinası askerlerdir. Bunlar robot olabileceği gibi genetiğiyle oynanmış insanlar da olabilir. İntelligence isminde bir dizi türedi bu aralar beyninde chip le dolanan bir abd ajanı başrolde Lost dan tanıdık biri var.



                                                                İnsan Klonlama

 İnsan klonlamanın mümkün olduğu ama bunun  tanrının işine karışmak olduğunu vs. olduğundan yapılmadığını söylüyor abd yerseniz tabi. İleriki tarihlerde ordu kurmak ya da başka amaçlar için insan klonlanmaya başlanabilir.




                                                            Akıl Kontrol Edici Uydu

Bu olay ilk başta çok fantazi gibi gözükse de  zor değil. Bugün biliniyorki beyinde herşey elektrik dalgalarının hareketleriyle oluşuyor. Uydudan çeşitli frekanslarda dalgalar verilerek bu elektrik akımlarında sapmalar yapılabilir. Böylece insanların fikirleriyle oynanabilir.


                                                                 
                                                            İnsan Eti Yiyen Bakteri

İlaç sektörüne can vermek için labaratuvar ortamında üretilmiş insan eti yiyen bir bakterinin geleceği söylenmekte,gelecek gösterecek tabiki bu hastalıklı insanlardan herşey beklenir.



                                                                        Meteor Saldırısı

Kartın üzerinde: Bu kartı bir ülkeyi hızlı yoldan yok etmek için kullanın yazmaktadır. İleriki yıllarda Amerika’nın rakibi olan bir ülkenin meteor felaketiyle yerle bir olduğunu görebiliriz. Bu zamanlarda sıklıkla meteor haberleri duyuyoruz hatta düşmekte olan bir meteorun UFOlar tarafından vurulup parçalandığına dair birkaç video dahi çıktı youtube de konuyla alakalı onlarca video bulmak mümkün.



                                                                     Gizli Şehir

Kartın üzerinde: Bu kartı illuminati ve küresel gücünüzü artırmak için kullanın yazmakta. İlluminati yeni tarihi bir şehir bulmuş gibi yaparak uzaylıları ya da onun gibi kendi ürettikleri fikirleri insanlara empoze etmeye çalışabilir yada benim yorumum İsrail Süleyman tapınağını bulduk diyerek bize kakalar.




 Enerji Krizi

İleride Amerika sahte bir enerji kriziyle dünya ekonomisine büyük bir darbe vurabilir. Kendi de biraz etkilenecektir fakat ABD bunu hep yapar ucundan kendi etkilenir Dünyaya bütün kazığı ittirir.


Ay Üssü

Bu kartta da ayda kurulacak bir üsden bahsetmekte. Böylece HAARP silahının etkinliği artırılabilir.


Üçüncü Dünya Savaşı
Son savaş deccal ve Mehdi arasında olacak olan savaş.




Dünya çoktan Deccal in eline geçmiş durumda ve onun için çalışan grup İlluminati tarafından yönetilmakte, fakat karamsar olmamak umutsuzluğa kapılmamak gerekli, Tv den Radyodan gazetelerden internetten gördüğünüz okuduğunuz şeylere hemen körü körüne inanmayın hatta burda yazdıklarımda dahil,kendi araştırmanızı yapın sorgulayın soru sormaktan korkmayın unutmayın ki istedikleri de bu zaten size verilenle yetinmeniz sorgulamadan mutlak itaat etmeniz, Çağımızda ki en büyük nimet yada lanet İNTERNET artık Dünya eskisi kadar büyük ve kapalı değil hiçbirşey gizli kalamıyor gerçekleri bulana kadar kullanın onu.
 Benden bu kadar şimdilik dostlar başka bir yazıda görüşürüz.(Yazıyı okurken arkadan hafif bir Huva Network-İndigo Room açın :) )



“Internet should have never existed” (İnternet asla var olmamalıydı)  
                                     Jay Rockefeller


“Onlar tuzak kurdular. Allah da tuzak kurdu. Allah, tuzak kuranların en hayırlısıdır” Al-i İmran 54



















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder