16 Şubat 2014 Pazar

Çizgi Filmlerde Subliminal Mesajlar!

Bu konuyu aslında çok detaylı incelemek gerekli kendi elimizle farkında olmadan çocuklarımızı nelere yönlendirdiğimizi kendi kültürümüzden dinimizden nasıl uzaklaştırdığımızı görmeniz açısından birkaç çizgifilm ve örnekler vereceğim açın gözünüzü kulağınızı başlıyoruz.

 Şimdi bu işin basitçe nasıl yapıldığına dair örnek video ile başlayalım.



 Video dan anlaşıldığı gibi resim içine gizlenen sex imgelerini aslında ilk olarak farketmiyorsunuz ama bilinçaltınız otomatik olarak onu görüyor ve hafızanıza işliyor şimdi konuyu anladığınıza göre devam edelim.




Şaşırdınız değilmi dostlar,durun daha yeni başladık şimdi birde şu meşhur ASLAN KRALımıza bakalım havaya üfleyince neler oluyor ?


 Evet yanlış okumadınız SEX yazıyor.Şimdide The Rescuers çizgi filminden bir kare çocukların izlediği çizgi filmde çıplak birisi camdan bakıyor sanki !




Nickelodeon çizgi filmi. Sağ tarafta açıkça piramit ve göz sembolizmi var. Sorulması gereken soru şu: Bir çizgi filmde neden bu sembolizm?




Tom ve Jerry'nin bu bölümünde ise alenen satanist bir ayin yapılmakta. Konuyu az çok araştıran çoğu kişi bundan haberdardır zaten, fakat bilmeyenler izlesin.


                                    


                                         Efendiden mesaj gelir.(Ra nın her şeyi gören tek gözü)
                                                                  Sonra efendi gelir.


                                              Kendisinin Hollywood'un efendisi olduğu söylenir.

Ve efendinin önünde secde edilir.

meşhur Külkedisi Cinderella... 1950'de 3 Oscar adayı olan Cinderella'daki sevimli baş karakterlerden biri bir kedidir. Ve bu çizgi filmde belki de en çok seven toplayan kedinin ismi ise Lucifer'dır. Buyrun filmden bir kesit.



Videonun altındaki yorumlar dahada vahim üşenmeyin girin bakın bir kaç örnek:
'' Lucifer i seviyorum''


"Her zaman kedi Lucifer'ı sevdim, biraz kötü de olsa ölmeyi hak etmemişti. İyi ki filmin gerçeğinde onun öldüğü sahneyi kullanmamışlar. Yani neden böyle sevimli bir kediyi (Lucifer'ı) öldürürsünüz ki :D:D:D"

Bak bak bak biraz kötüde olsa hep sevmiş, gördünmü mala bağlamış ebebeyn kardeşim kafanı sülümandan kaldırda bi bak çocuğun ne seyrediyor.

 Bu yazıyı burda bitiriyorum sevgili kardeşlerim ben elimden geldiğince anlattım siz ister anlayın ister uçmuş laa bu deyin  hadi sonraki yazıda görüşürüz, sonraki yazı sizinle alakalı çocuklara bunları yapan size ne yapmaz bekleyin geliyo.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder